» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕН

22 January 2015 17:39,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 758
ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕН

На 22.01.2015 г. Президентът на Република България Росен Плевнелиев гостува в Сливен. Държавният глава бе посрещнат с военни почести от Военно формирование 22 220 на площад „Цар Освободител”.

Президентът проведе работна среща с кмета на община Сливен и с областния управител Димитър Сяров, след което отдели време за организираната от Президентството мобилна приемна, която в продължение на два дни е на разположение на гражданите от региона.

Една от главните цели на посещението на Президента в Сливен беше откриването на „Синя стая” в града – успешно изпълнен проект, финансиран изцяло от УНИЦЕФ - Франция. След събитието се проведе работен обяд, на който присъстваха Президентът, кметът на община Сливен, посланикът на Република Франция, министърът на правосъдието, областният управител Димитър Сяров, Таня Радочай от УНИЦЕФ България.

Дискутирани бяха въпроси, свързани с енергетиката, изпълнението на европроекти, реформата в правосъдната система и други важни теми с местно и национално значение.

Photos

ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕНПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕНПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ  НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА ВИЗИТА В СЛИВЕН