Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”

30 март 2015 15:07, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 1876
12 ОУ

В събота 28 март 2015 г. в град Бургас се проведе националният кръг на олимпиадата „Знам и мога”. Темата беше „Приятели на морето”. На 27 март олимпиадата бе предшествана от тържествен парад на знамената на общините. Веднага след парада беше организирана вечер, на която се представиха всички участници пред бога на морето Нептун. Участниците в националната олимпиада бяха кръстени във връзка с инициативата с морски имена и получиха своите „кръщелни” свидетелства. Самата олимпиада бе интересно преживяване и предизвикателство за всички участници. Тя се проведе в НБУ „Михаил Лъкатник” – Бургас. За участниците имаше организирани занимания по интереси и творчески ателиета.

Награждаването и тържествено закриване на Четвъртата национална олимпиада „Знам и мога” бе в Морско казино – Бургас.

Умната, талантлива и любознателна ученичка Ния Гайдарова от 4”г” клас достойно представи себе си и ОУ „Елисавета Багряна”.

Пожелаваме и успех във всички следващи прояви.

Снимки

Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”Участие в четвъртата национална олимпиада „Знам и мога”