Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Златен медал на ката и бронз на кумите за Росен Стойнов

30 март 2015 15:46, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 2023
Златен медал на ката и бронз на кумите за Росен Стойнов

На 28 март се проведе десетото юбилейно национално състезание по шотокан карате-до в София. В надпреварата участваха повече от 350 състезатели от 22 отбора в страната. Сливенският клуб "Грифон" с треньори Антон Въндев и Теодора Въндева взе участие с 20 състезатели, които взеха общо 22 медала – 7 златни, 8 сребърни и 7 бронзови, и така се наредиха на 4 място в крайното класиране, отстъпвайки на многобройни отбори с 40-50 състезатели. Но в дисциплината ката грифончетата показаха, че нямат намерение да отстъпват, и там заеха първо място в груповото класиране.

Медалистът на "Грифон" и ученик от 6 „б” клас при ОУ “Елисавета Багряна“ - Росен Стойнов получи злато на ката и бронз на кумите.

Следващият месец предстои ежегодния национален турнир "Ронин". Пожелаваме на спортистите от клуб "Грифон" и Росен Стойнов да спечелят още много медали и там.

Снимки

Златен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен Стойнов