Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Златен медал на ката и бронз на кумите за Росен Стойнов

30 март 2015 15:46, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 1957
Златен медал на ката и бронз на кумите за Росен Стойнов

На 28 март се проведе десетото юбилейно национално състезание по шотокан карате-до в София. В надпреварата участваха повече от 350 състезатели от 22 отбора в страната. Сливенският клуб "Грифон" с треньори Антон Въндев и Теодора Въндева взе участие с 20 състезатели, които взеха общо 22 медала – 7 златни, 8 сребърни и 7 бронзови, и така се наредиха на 4 място в крайното класиране, отстъпвайки на многобройни отбори с 40-50 състезатели. Но в дисциплината ката грифончетата показаха, че нямат намерение да отстъпват, и там заеха първо място в груповото класиране.

Медалистът на "Грифон" и ученик от 6 „б” клас при ОУ “Елисавета Багряна“ - Росен Стойнов получи злато на ката и бронз на кумите.

Следващият месец предстои ежегодния национален турнир "Ронин". Пожелаваме на спортистите от клуб "Грифон" и Росен Стойнов да спечелят още много медали и там.

Снимки

Златен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен СтойновЗлатен медал на ката и бронз на кумите за Росен Стойнов