Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Европейски награди за насърчаване на предприемачеството 2015 г.

13 май 2015 16:07,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 605
Снимка

Европейската комисия организира Европейски награди за насърчаване на предприемачеството 2015 г. Целта на конкурса е да бъдат открити организациите, които най-успешно насърчават предприемачеството в Европа.

Участие могат да вземат национални, регионални и местни публични институции и публично-частни партньорства от всички страни-членки на ЕС, Исландия, Норвегия, Сърбия и Турция. Конкурсът е разделен на два етапа: национален и европейски:

• На национално равнище, от българско жури под ръководството на Министерството на икономиката, ще бъдат отличени 2 кандидатури в две отделни категории.

• Европейският етап на конкурса ще се ръководи от жури, съставено от членове на Европейската комисия, което ще определи най-добрите проекти - по един победител във всяка от шестте категории и един носител на голямата награда. Финалът тази година ще бъде през ноември в Люксембург по време на Четвъртата асамблея на малките и средните предприятия.

Крайният срок за подаване на документите е 15 юни 2015 г.

Повече информация е публикувана на сайта на конкурса www.enterprise-bulgaria.eu, а за въпроси - г-жа Сашка Колчева (+359 2 940 7325, e-mail: s.kolcheva@mee.government.bg) от Министерството на икономиката, която координира конкурса на национално равнище.