Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Веска Вълчева връчи наградите за проза в литературния конкурс „По следите на едно писмо в бутилка”

13 май 2015 16:39,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 662
Закриване на XVII фестивал на детската книга

На 13 май 2015 г. в 10:30 ч. бе поставено началото на последното мероприятие от XVII фестивал на детската книга – връчването на наградите от литературния конкурс „По следите на едно писмо в бутилка”.

В голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров” директорът на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” Росица Петрова, заместник областният управител Веска Вълчева и заместник-кметът на община Сливен Румен Андонов връчиха наградите на отличените участници.

„Имах възможността да прочета всички наградени творби и съм възхитена от вашите умения и талант! За мен беше трудно да си представя, че това, което чета, е написано от деца. Пожелавам ви още много отличия в това поприще, и най-вече ви желая да продължавате да пишете точно както го правите сега, защото го правите отлично!”, обърна се г-жа Вълчева към отличените участници.

Организаторите и децата се разделиха с пожеланието заредени с нови сили и вдъхновение да се видят на следващия XVIII фестивал на детската книга в Сливен – догодина, по същото време.

Имената на всички наградени в литературния конкурс „По следите на едно писмо в бутилка” можете да видите като копирате следния електронен адрес:

 

http://reglibsliven.iradeum.com/competition/competition_rezults_2015.htm#„По_следите_на_едно_писмо_в_бутилка”__

Снимки

Закриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книга