» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Веска Вълчева връчи наградите за проза в литературния конкурс „По следите на едно писмо в бутилка”

13 May 2015 16:39,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 709
Закриване на XVII фестивал на детската книга

На 13 май 2015 г. в 10:30 ч. бе поставено началото на последното мероприятие от XVII фестивал на детската книга – връчването на наградите от литературния конкурс „По следите на едно писмо в бутилка”.

В голямата зала на Драматичен театър „Стефан Киров” директорът на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” Росица Петрова, заместник областният управител Веска Вълчева и заместник-кметът на община Сливен Румен Андонов връчиха наградите на отличените участници.

„Имах възможността да прочета всички наградени творби и съм възхитена от вашите умения и талант! За мен беше трудно да си представя, че това, което чета, е написано от деца. Пожелавам ви още много отличия в това поприще, и най-вече ви желая да продължавате да пишете точно както го правите сега, защото го правите отлично!”, обърна се г-жа Вълчева към отличените участници.

Организаторите и децата се разделиха с пожеланието заредени с нови сили и вдъхновение да се видят на следващия XVIII фестивал на детската книга в Сливен – догодина, по същото време.

Имената на всички наградени в литературния конкурс „По следите на едно писмо в бутилка” можете да видите като копирате следния електронен адрес:

 

http://reglibsliven.iradeum.com/competition/competition_rezults_2015.htm#„По_следите_на_едно_писмо_в_бутилка”__

Photos

Закриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книгаЗакриване на XVII фестивал на детската книга