» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Димитър Сяров и служители на Областна администрация Сливен се включиха в инициативата „Да изчистим България заедно!” 2015

17 May 2015 17:02,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 708
Почистване 2015

На 17 май 2015, който бе определен от bTV за един от петте дни на националната кампания „Да изчистим България заедно!”, служители на Областна администрация Сливен, организирани от областния управител Димитър Сяров, се включиха в почистването, което за този ден бе тематично насочено към зони за спорт и отдих.

Екипът избра за сборен пункт Долна лифтена станция – място, което повечето от доброволците посещават често и много пъти са виждали в много замърсен вид. Оттам разпръсналите се в различни посоки почистващи откриха доста изхвърлени произволно отпадъци и успяха да напълнят предвидените за акцията чували за смет.

„Важно е не само да излезем със семействата си да почистим, както всеки от нас го прави ежегодно. Важен е и нашият личен пример – моят като областен управител и на колегите ми, представляващи областната администрация в Сливен. Нека гражданите да знаят, че ние, освен че се включихме в информационните дейности по кампанията, участваме и със собствени сили, за да подпомогнем и по този начин и за прекия резултат от почистването”, каза Димитър Сяров по време на акцията.

Photos

Почистване 2015Почистване 2015Почистване 2015Почистване 2015