» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител г-жа Веска Вълчева участва в кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков”

18 June 2015 14:47,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 711
Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков”

На 18.06.2015 г. в СОУ „Йордан Йовков” се проведе кръгла маса „Заедно можем повече” – споделяне на добри практики по проект „Включващо обучение”.

На официалното откриване присъстваха заместник областният управител Веска Вълчева и началникът на Регионален инспекторат по образование – Сливен Бисерка Михалева, експерти от инспектората и община Сливен, както и директори и учители от Сливен и страната.

„Работещи модели от практиката на ресурсния учител” беше първата избрана за дискусия тема. Добри практики в това направление споделиха представители на училища от градовете Велико Търново, Сливен и Полски Тръмбеш.

Следващите работни сесии бяха на тема „Психологическата подкрепа и отварянето на образователната среда”, в която взеха участие представители на училища от градовете София, Карнобат, Кула и Сливен, както и на тема „Опитът на другите педагогически специалисти”, в които своите постижения презентира екипът на СОУ „Йордан Йовков” Сливен.

На форума бяха обменени и други добри практики, които могат да се прилагат в специализираното и общото образование.

Photos

Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков” Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков” Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков” Кръгла маса в СОУ „Йордан Йовков”