» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител на област Сливен Христина Чолакова, зам.-областните управители Радостин Койчев и Фатме Мустафова и главният секретар

04 June 2008 09:21,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 975

Тя се проведе на 1 и 2 юни в конферентната зала на хотел „Данубе" в Силистра.

Форумът започна със среща на министър Николай Василев и други членове на ръководството на МДААР с областните управители, на която бяха обсъдени актуалните проблеми в работата на областните администрации в страната. Срещата беше открита от министър Василев, който представи основните приоритети в работата на МДААР за тази година. Те са: успешно стартиране на работата по ОПАК; развитие на електронното правителство; обучение и управление на човешките ресурси; подобряване на административното обслужване и регулиране; продължаваща модернизация на държавната администрация; прозрачност и отчетност в държавната администрация.

В хода на срещата зам.-министър Мария Дивизиева и Зорница Русинова – директор на дирекция „Управление на проекти и програми" в МДААР, запознаха участниците с новите процедури по ОПАК. По-късно бяха представени проектите по ОПАК, изпълнявани от дирекциите на МДААР.