Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тази година са осигурени средства по бюджета на Областна администрация – Сливен за изготвянето на помощни планове и планове за новообразу

10 юни 2008 14:05,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 945

Това са земеделски земи, предоставени на гражданите за временно ползване с различни актове, които съгласно изменение на закона имат право да ги закупят.

Според разпоредбите изработването на планове по този параграф се възлага от областния управител, като финансирането е от държавния бюджет, поясни на вчерашния брифинг областният управител на Сливен Христина Чолакова.

Предвид ограничените финансови средства за изработването на планове по &4 възлагането става съобразно посочените от общинските администрации приоритети и готовността на администрациите да предоставят на изпълнителя необходимата предварителна информация. Тъй като Община Сливен е показала такава готовност, към нея ще бъде насочен и ограниченият финансов ресурс за тази година. Местностите в землището на Сливен, за които ще бъде възложено изработването на планове по &4 за тази година, са „Чинтулово", „Дивичково" и „Дъбака".