» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Отново на училище

15 September 2015 15:06, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 8 years ago, number of readings: 2015
Откриване на новата учебна година

Настъпи новата 2015-2016 учебна година.

Първият училищен звънец, очакван с трепет и вълнение най-вече от малките първокласници, постави началото не само на новата учебна година, но и на нови надежди и очаквания, на стремеж към нови знания, мъдрост и положителни емоции.

Гости на тържеството в XII ОУ „Елисавета Багряна” бяха: г-н Боян Аксаков – началник отдел „Инспектиране и организационно методическа дейност”, г-н Йордан Берберов – главен експерт в община Сливен, много родители, учители и бивши възпитаници на нашето училище.

Г-жа Величка Христова – директор на училището, отправи поздрав към всички присъстващи:

„ Пожелавам на учениците прекрачвайки училищния праг да бъдат любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила да ги постигате. Вярвайте в себе си, посрещайте трудностите смело, а успехите – с идеята, че можете много повече!

На вас колеги желая да бъдете здрави, жизнени и все така всеотдайни, предавайки на поколенията вашите безценни познания и мъдри напътствия.

А вие, родители – знайте, че децата са огледало на родителските и учителските модели. Всички искаме най-доброто за децата си. Трябва заедно да вдъхваме вяра в силите и възможностите на децата, защото с вяра, надежда и труд всичко се постига!”

Photos

Откриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна годинаОткриване на новата учебна година