» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областните управители на област Сливен станаха част от Първия учебен ден

15 September 2015 17:37,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 878
15 септември

На 15 септември 2015 г. заместник областният управител Веска Вълчева посети Социално-педагогически интернат (СПИ) „Христо Ботев“ в с. Драгоданово. Учебната година в едно от двата последни в България институции от този вид, тази година отваря врати за 28 възпитаници. Те бяха лично поздравени от директора на училището г-жа Павлина Иванова и от г-жа Веска Вълчева. Те им отправиха пожелания за здраве и повече постоянство в добрите насоки, които педагозите в учебното заведение им дават. На служителите на СПИ „Христо Ботев“, г-жа Вълчева изказа своето възхищение за труда и постоянството, което влагат в своята работа. Пожела им добра мотивация и занапред, за да бъдат опора на децата, имащи особена нужда от подкрепа.

Заместник областният управител Камен Костов участва в отбелязването на Първия учебен ден на Х СОУ „Йордан Йовков“ в гр. Сливен. Той се обърна към учениците с призив за труд и постоянство, за да стига всеки един от тях своите цели и да изкачва върховете, които си е набелязал. Камен Костов участва и в прерязването на лентата на новата придобивка на училището – втора „игротека“ – помещение, създадено по проект на Министерство на образованието и науката. Веселата разноцветна стая е предназначена за учениците в начален курс и е на тяхно разположение по време на следобедните им занимания в училище.

Photos

15 септември в Драгоданово15 септември в Драгоданово15 септември в Драгоданово15 септември в Драгоданово15 септември в 10 СОУ15 септември в 10 СОУ15 септември в 10 СОУ15 септември в 10 СОУ