» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заседава Областният съвет по сигурност

23 September 2015 16:32,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 712
Заседание на Областния съвет по сигурност

На 23.09.2015 г. от 13.00 часа в заседателната зала на Областна администрация Сливен, под ръководството на областния управител Димитър Сяров, се проведе работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен.

Срещата се проведе на основание Указанията на Междуведомствения съвет по отбранителна индустрия и сигурност на доставките към Министерския съвет, за дейностите по отбранително – мобилизационната подготовка на страната, през 2015 г., а също така на основание годишния и месечния план на Областния съвет по сигурност.

Целта на срещата беше подобряване на взаимодействието на Областна администрация Сливен с общините и регионално представените структури на министерствата и ведомствата за ефективно организиране на гражданската подкрепа за отбраната и обмяна на опит.

В срещата взеха участие членове на Областния съвет по сигурност от Областна администрация, експерти от звената по отбранително-мобилизационната подготовка от общините и регионално представените структури на централната администрация, съюзи и организации.