Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Министър Красен Кралев се срещна с представители на спорта в Сливен

26 септември 2015 19:58, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1766
Иван Стефанов, Красен Кралев и Боряна Борисова

Състоянието на спортната инфраструктура в община Сливен и належащите за решаване проблеми бяха сред темите на среща между министъра на младежта и спорта Красен Кралев и представители на спортните клубове в общината. Беше споделена необходимостта от изграждане на многофункционална спортна зала за тренировки и организирането на регионални и национални състезания.

Министърът пое ангажимент да проучи възможността за осигуряване на отопление на покритата лекоатлетическа писта, на зала „Васил Левски” и зала „Младост”. Той се надява, че до края на годината ще се реши въпросът с отоплението на поне една от трите зали.

Представителите на спортните клубове поискаха подобряване на условията във физкултурните салони в училищата. На срещата стана ясно, че по-голямата част от учебните заведения изобщо не разполагат с такава база.

Красен Кралев връчи награди на състезателите по борба Боряна Борисова и Иван Стефанов за високи постижения в спорта през 2015 г.

Боряна Борисова има бронзов медал в категория до 70 килограма на Световното първенство в Сараево и първо място на Европейското първенство по самбо в категория 70 кг в от 16 до 20 април в Нови сад.

Иван Стефанов е бронзов медалист от Европейското първенство в Сърбия на 4 и 5 август, сребърен медал на Световното в Сараево и бронзов медал на Европейско първенство по джудо в София.