Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливналии искат видима промяна, не само ремонтирана главна улица! - заяви Стефан Радев

27 септември 2015 14:04, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1666
Стефан Радев

Гражданите на Сливен искат града да се върне на икономическата и туристическата карта на България, заяви при старта на предизборната кампания кандидата за кмет на ГЕРБ за Сливен Стефан Радев.

Той добави, че хората искат видима промяна на града, а това не е само ремонтирана главна улица. „Видима промяна означава по – високо качество на живот в центъра и в кварталите и в селата. Видима промяна означава привличане на инвестиции, които да създадат нови работно места и да създадат база за повишаване доходите на хората. Видима промяна означава прозрачно управление обърнато към проблемите на гражданите”.

Стефан Радев добави, че Сливен като град има много богатства, и въпреки това вместо да се възползва от тях е на опашката на всички икономически и бизнес класации. „Вместо да се възползваме от ресурсите си, градът ни е в летаргия”, каза Радев. Той добави, че той е екипът му имат за цел да променят тези тенденции да работят за подобряване на инфраструктурата, за повишаване квалификацията на кадрите, за създаване на възможности за туризъм, като водят различна и ефективна политика за привличане на инвестиции и привличане на повече средства от Европа, категоричен бе Стефан Радев.

Той добави, че Сливен трябва да тръгне по нов път, път на инвестиции, доходи и успехи, Един от приоритети в управлението ще бъде реформата в администрацията и ясно прозрачно управление. Радев каза, че с ясна визия, точни приоритети и високо квалифициран екип Сливен ще бъде град, за който сливналии ще говорят с гордост и самочувствие.Стефан Радев благодари за доверието на Цветан Цветанов Десислава Танева и местната структура на ГЕРБ, както и на кметовете на Бургас и Стара Загора Димитър Николов и Живко Тодоров за присъствието и подкрепата на старта на кампанията.