» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

65 години сливенски танкисти

05 October 2015 17:30,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 1818
65 години сливенски танкисти

На 5 октомври 2015 г. с тържествен митинг на ритуалния плац, Центъра за подготовка на специалисти – Сливен започна тържествените чествания във връзка с 65-годишнината от връчването на бойното знаме на сливенските танкисти.

Сред официалните лица на откриването беше и областният управител Димитър Сяров, който участва в приветствията, връчването на награди на отличени военнослужещи, след което наблюдава и демонстрацията на бойните машини по ритуалния плац на Танковата бригада. В края на тържествения митинг, военнослужещите и официалните гости поднесоха венци и цветя пред Паметника на танкиста.

С тържествено събрание-концерт продължава отбелязването на годишнината на танкистите. Сред гостите на събитието е и ресорният заместник областен управител Камен Костов.

Официалната програма се предвижда да завърши в 19 ч. с тържествена заря-проверка на централния площад „Хаджи Димитър“ в центъра на Сливен.

Photos

65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти65 години сливенски танкисти