Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков Ви информира, че в четвъртък ще бъдем под влияние на преминаващ Средиземноморски циклон

24 февруари 2010 15:11,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1339

Днес 24.02.2010 г., в Областна администрация - Сливен е получено предупреждение от Ситуационния център на ГД “ГЗ”- МВР, относно прогнозата за времето за 25.02.2010г.

Областният управител г-н Марин Кавръков Ви информира, че в сряда и четвъртък ще бъдем под влияние на преминаващ Средиземноморски циклон.

Над страната ще има значителна облачност с превалявания от дъжд (над 1500 метра – сняг), като на юг от Стара планина валежите ще са по-интензивни. Очаквани количества: 10-15л/кв.м, до 20-30л/кв.м в Югоизточна България, където са възможни наводнения. Активизиране на свлачищата. В планините – повишена лавинна опасност.

Видимостта ще бъде намалена от валеж или мъгла.

Минимални температури: между 0 и 5 градуса.

Максимални температури: между 3 и 8 градуса.

Настоящата информация се публикува в сайта на Областна администрация за да информира гражданите и фирмите, за предстоящото метериологично време.

Областният управител г-н Марин Кавръков препоръчва на гражданите, транспортните и туристически фирми да бъдат внимателни през тези няколко дни с влошените метеорологични условия.

При възникване на бедствена ситуация, моля своевременно да се уведомява Оперативния дежурен в ОКИЦ на ОУ „Гражданска защита”- Сливен.

Телефон: 044 633 112 / Факс: 044 639 112

Е – mail: okic-sl@cp.government.bg