Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев обсъди проблемите на Сливен с жени от града

10 октомври 2015 19:15, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1657
Стефан Радев

Дами от Сливен се срещнаха с кандидата за кмет на ГЕРБ Стефан Радев. Жените от града поставиха редица проблеми, с които Общината трябва да се справи в следващия мандат.

Сливенските майки помолиха за нова организация на движението и доизграждане на инфраструктурата. Разходката с бебешки колички е истинско предизвикателство, а съпоставим с него е този с липсата на легнали полицаи, отбелязаха дамите. Родители алармираха, че някои от повдигнатите пешеходни пътеки дори са премахнати. Пример за това е ремонтът пред III-то ОУ.

„Първостепенен приоритет за мен са децата на Сливен, тяхното здраве и живот. Обезопасяването на града е въпрос на местна политика. Там, където е нужно, ще се поставят светофари, легнали полицаи, знаци за повишено внимание и камери. Искам в този град да живеят здрави и щастливи деца, както и спокойни родители“, заяви Стефан Радев.

На срещата жените на Сливен повдигнаха въпроса за проблемите в детските градини, яслите, както и неясното разпределение на общинските жилища. Дамите говориха и за липсата на велоалеи в града. Радев сподели идея, която бе приета изключително позитивно – да се използва поречието на реките, да се облагороди и да се изградят хубави велоалеи.

Друга поставена тема бе запазването на фонд „Ин витро” към Общината. Стефан Радев припомни, че в последните месеци работи активно в тази посока с д-р Стаменов. Кандидатът за кмет на ГЕРБ увери дамите, че не фондът само ще се запази, а ще се работи и за увеличаване на средствата в него.