Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидатът на ГЕРБ Стефан Радев убедително печели битката за Сливен в интернет

11 октомври 2015 11:39, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1703
 ---

Кандидатът на ГЕРБ Стефан Радев убедително печели битката за Сливен в интернет. Проверка в Google, в първите дни на октомври показа, че активната работа на Стефан Радев в последните месеци е отразена в близо 60 000 резултата. За съпоставка – след четири години управление името на Кольо Милев излиза в едва под 30 000 резултата.

Това е само един от многото показатели, които говорят за мудното, неефективно и непрозрачно управление на БСП в Сливен. Двойно по-голямата популярност на Стефан Радев в интернет се дължи и на политиките, обърнати към младите хора в общината.

Гражданските инициативи на Радев и идеите му за справяне с младежката безработица получават сериозен отзвук в местните медии, както и в социалните мрежи. Резултатът е още по-впечатляващ, като се има предвид, че Радев не използва собствен сайт и платени постове във Facebook. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен печели симпатии и заради специалните онлайн сесии „Питай Стефан Радев!“ Следващата такава е насрочена за 19 октомври от 10:00.

„Интересът към работата на г-н Радев е показателен за желанието на сливналии за промяна. Вярваме, че усилията на кандидатите ни ще бъдат оценени подобаващо и на 25 октомври жителите на Сливен ще постигнат две важни победи – повишена избирателна активност и смяна на модела на управление. Затова е важно ГЕРБ да има мнозинство в следващия Общински съвет, а името на новия кмет да бъде Стефан Радев.“, коментира Георги Георгиев – кандидат за общински съветник от ГЕРБ и съпредседател на комисия към най-голямата студентска организация в Европа – EDS.