Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Втората политическа академия на ЖГЕРБ ще се проведе в Сливен

15 октомври 2015 11:32, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1625
---

От 15 до 17 октомври в „Национал Палас“ в Сливен ще се проведе Втората политическа академия на Жени ГЕРБ. Ще присъстват над 130 дами от областните ръководства в цялата страна. Темата на форума е „Сигурност“. Той ще се проведе в три модула – „Политика и сигурност“, „Управление и развитие на основни секторни политики“ и „Организационна и консултативна работа“.

На 15 октомври – четвъртък, от 16 часа ще се проведе обща среща на участниците, след което зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов ще говори за моделите за развитие и управление на сектор „Сигурност“. Същата вечер е и лекцията „Психология на поведението и модели на защита и сигурност в общуването“ на психолога Росен Йорданов.

Официалното откриване на Академията ще се проведе на 16 октомври – петък от 9 ч., на което ще присъстват зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, Марко Арндт – представител на фондация „Конрад Аденауер“ за България, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева.

Лектори ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, заместник министър-председателят по европейските фондове Томислав Дончев, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на туризма Николина Ангелкова, проф. Николай Овчаров и др.

Файлове

ПРОГРАМА [66.4KB]

Microsoft Word Open XML Document