Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Георги Георгиев, МГЕРБ: Стефан Радев се изправя срещу проблемите на Сливен

29 октомври 2015 15:43, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1859
Георги Георгиев

Битката на Стефан Радев с проблемите на Сливен продължава. Надявам се на Деня на будителите гражданите да се събудят и да направят цивилизационния си избор. Това заяви Георги Георгиев - член на най-голямата студентска организация в Европа - EDS (Европейските студенти-демократи), по време на среща на МГЕРБ- Сливен, .

Според Георгиев, за Стефан Радев гласуват младите и високообразовани хора в общината, а резултатите от секциите в 6-то ОУ показват, че БСП разчита на гласовете от кв. „Надежда“. Показателни са и резултатите в Селиминово, където Столетницата взима 563 гласа, срещу 73 за ГЕРБ. „Затова тезата, че Стефан Радев разчита на ромски гласове е просто поредната неуспешна опорна точка в говоренето на БСП“, заяви Георгиев.

„Анализът на кампанията и резултатите показва, че Стефан Радев обединява хора с различни политически убеждения – десни, центристки, патриотични и дори леви“, заяви Георгиев. Според него, така трябва да изглежда профилът на успешния кмет. „ Стефан Радев е обединителна фигура, а изборът на 1 ноември е между него и проблемите на Сливен. Кандидатът на ГЕРБ печели все по-убедителна подкрепа и се надявам в неделя жителите на общината да гласуват с номер 8“, завърши Георгиев.