Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

НФСБ подкрепя Стефан Радев за кмет на Сливен

29 октомври 2015 14:12, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1534
Стефан Радев и Доброслав Иванов

Националният фронт за спасение на България /НФСБ/ подкрепя на балотажа кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Това стана ясно по време на пресконференция от Доброслав Иванов-областен председател на партията в Сливен, упълномощен от лидера на НФСБ Валери Симеонов да обяви подкрепата. Политическото решение е взето вчера на национално ниво след проведени консултации със структурите на Патриотичния фронт на местно ниво.

„Това наше решение е политически прагматично, не е повлияно от преговори. Решението ни е по убеждения и заради слабости в досегашното управление. Нашите членове и симпатизанти са убедени, че политическата ситуация в Сливен трябва да се смени и да се осъществи така необходимата промяна. Смятаме, че Стефан Радев е най-достоен да управлява нашата община. В негово лице виждаме професионалист точно в тази сфера, от чиято промяна Сливен се нуждае, защото виждате, че икономическото развитие на общината изостава. Със Стефан Радев общината ще има много по-добро управление“, каза Доброслав Иванов. Той смята, че Стефан Радев е единственият шанс за пряка връзка с управлението на страната, защото, когато една община е управлявана по правилата и с визия за икономическо развитие, тя ще бъде подкрепена и от правителството.

Иванов връчи на Стефан Радев екземпляр от програмата на НФСБ с пожелание да помогне за реализирането на някои от приоритетите в нея.

От своя страна Стефан Радев благодари за подкрепата, която му оказва Патриотичният фронт и лидерът на партията Валери Симеонов, както и за принципния начин, по който я заявяват. Той смята, че до голяма степен съвпадат вижданията на ГЕРБ и НФСБ за развитието на Община Сливен, както и начините за тяхното разрешаване.

Той подчерта за пореден път, че е много важно сливенските граждани да излязат да гласуват и с високата избирателна активност да се противопоставят на купения и корпоративния вот.