Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител свика работна среща за подготовката на институциите за новия зимен сезон

11 ноември 2015 15:29,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 743
работна среща зимна подготовка

На 11.11.2015 г. в Областна администрация Сливен, под ръководството на oбластния управител Димитър Сяров се състоя работна среща по въпросите за подготовката на област Сливен за зимния сезон 2015 – 2016 г.

Срещата се проведе на основание заповед на министър–председателя на Република България за подготовка на страната за зимния сезон 2015 – 2016 г. и за предприемане на превантивни мерки за намаляване на последствията за населението и осигуряване нормалното функциониране на инфраструктурата, снабдяването и услугите през зимния сезон.

Целта на срещата беше подобряване на взаимодействието на областната администрация с общините и регионално представените структури на министерствата и ведомствата за ефективно организиране на подготовката на област Сливен за зимния сезон 2015 – 2016 г.

Участие взеха членове на Щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия, представители на общините и регионално представените структури на централната администрация.

От страна на институциите и на общинските администрации бяха представени актуалните доклади за подготовката за работа при усложнена зимна обстановка.

Като резултат от срещата стана ясно, че са взети всички мерки, включително здравното и медицинското осигуряване на населението в област Сливен при зимна обстановка.

Създадена е организация за снабдяване със стоки и услуги от първа необходимост на населението при усложнена зимна обстановка.

Снимки

работна среща зимна подготовка