Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Димитър Сяров поздрави служителите на НОИ в Сливен за Деня на общественото осигуряване

11 ноември 2015 16:56,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 899
Празник на общественото осигуряване

На 11 ноември 2015 г., областният управител Димитър Сяров присъства на събитие, организирано от ТП на НОИ – Сливен по повод празника на Св. Великомъченик Мина, който е и професионален празник за служителите в сектора на общественото осигуряване.

Събитието започна с молебен за здраве и успех, отслужен от отец Йоан Петров, който призова присъстващите към искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на ТП на НОИ – Сливен Стефан Робето, благодари на служителите си за тяхната упорита работа в полза на всеки нуждаещ се гражданин. Според статистиката, в подразделението в Сливен се обслужват по около 250 граждани дневно. Г-н Робето припомни, че общественото осигуряване има много дълга история и традиции, които дават сигурност и на служителите, и на гражданите, които използват в различна форма общественото осигуряване през целия си живот.

Областният управител Димитър Сяров приветства служителите на осигурителното звено по повод техния празник, като подчерта своето много добро лично впечатление от техния висок професионализъм и добро отношение към гражданите.

В края на събитието, областният управител връчи на петима от служителите, които имат над 30 години стаж в ТП на НОИ – Сливен грамоти в знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията.

Снимки

Празник на общественото осигуряванеПразник на общественото осигуряванеПразник на общественото осигуряване