Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Камен Костов участва в инициатива на Професионалната гимназия по механотехника - Сливен

13 ноември 2015 17:39,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 812
инициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливен

На 13 ноември 2015 г. заместник областният управител Камен Костов почете Световния ден за възпоминание жертвите в ПТП като взе участие в събитие, организирано от Професионалната гимназия по механотехника - Сливен.

Ежегодната проява, която ръководството на учебното заведение организира, включва раздаване на флаери за безопасно шофиране, презентации и прожекции на тема „Да бъдем внимателни на пътя“, управление на МПС симулатор.

Дейностите по отбелязване на възпоменателния ден завършиха със състезание “ШОФИРАЙ БЕЗОПАСНО”, което премина в два етапа – решаване на листовки и практическо задание по безопасно управление на МПС.

В него взеха участие шест от възпитаниците на професионалната гимназия, които се класираха както следва:

1. Георги Цанков Георгиев - ХІІ б клас

2. Митьо Киров Желев - ХІІ б клас

3. Момчил Манолов Градинаров - ХІІ б клас

4. Цанко Божидаров Цанков - ХІІ б клас

5. Тенко Атанасов Караиванов - ХІІ б клас

6. Енчо Михайлов Петров - ХІІ б клас

 

Грамотите и наградите на младите участници в състезанието им бяха връчени лично от заместник областният управител Камен Костов. Той също бе поканен да премине през практическото задание по безопасно управление на МПС, справяйки се за много добро време и без нарушения.

Г-н Костов използва възможността да призове младите шофьори да пазят себе си и останалите на пътя. Той призова за бдителност и отговорно отношение, съобразено с всички изисквания, които законът и практиката изискват.

Заместник областният управител също получи грамота и награда за представителното си участие, които му връчи лично директорът на училището – г-жа Минчева.

Снимки

инициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливенинициатива на  Професионалната гимназия по механотехника - Сливен