Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Камен Костов присъства на дипломирането на студентите от Факултет и Колеж – Сливен за 2015 г.

11 декември 2015 17:22,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 734
Дипломиране Факултет и Колеж 2015

На 11 декември 2015 г. в сливенската зала „Зора“ със състоя тържественото връчване на дипломите на завършващите Инженерно –педагогически факултет и Колеж в гр. Сливен към Технически университет – София.

Официални гости на церемонията бяха заместник областният управител Камен Костов и заместник-кметът на Община Сливен Румен Иванов. Те имаха честта да връчат дипломите и медалите на отличените студенти от Випуск 2015 на Факултет и Колеж – Сливен – носители на 3 златни и на 5 сребърни медала, и да ги поздравят за упорития труд и добрите постижения, които са завоювали през своите студентски години.

Заместник-ректорът, ръководещ „Факултет и Колеж – Сливен“ – проф. д-р Станимир Карапетков, поздрави поредният успешен випуск на учебното заведение, като пожела на всеки завършващ да се реализира успешно и да намери своя шанс в България.

245 са дипломираните тази година студенти на Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен“. От тях 71 са професионалните бакалаври, 88 са бакалаврите и 58 са получаващите магистърска степен.

Снимки

Дипломиране Факултет и Колеж 2015Връчване на медали