» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител Камен Костов присъства на дипломирането на студентите от Факултет и Колеж – Сливен за 2015 г.

11 December 2015 17:22,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 738
Дипломиране Факултет и Колеж 2015

На 11 декември 2015 г. в сливенската зала „Зора“ със състоя тържественото връчване на дипломите на завършващите Инженерно –педагогически факултет и Колеж в гр. Сливен към Технически университет – София.

Официални гости на церемонията бяха заместник областният управител Камен Костов и заместник-кметът на Община Сливен Румен Иванов. Те имаха честта да връчат дипломите и медалите на отличените студенти от Випуск 2015 на Факултет и Колеж – Сливен – носители на 3 златни и на 5 сребърни медала, и да ги поздравят за упорития труд и добрите постижения, които са завоювали през своите студентски години.

Заместник-ректорът, ръководещ „Факултет и Колеж – Сливен“ – проф. д-р Станимир Карапетков, поздрави поредният успешен випуск на учебното заведение, като пожела на всеки завършващ да се реализира успешно и да намери своя шанс в България.

245 са дипломираните тази година студенти на Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен“. От тях 71 са професионалните бакалаври, 88 са бакалаврите и 58 са получаващите магистърска степен.

Photos

Дипломиране Факултет и Колеж 2015Връчване на медали