» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител беше гост на коледния бал „Различни, но заедно”

22 December 2015 16:52,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 684
Снимка 1

На 22.12.2015 г. заместник областният управител Камен Костов беше сред гостите на коледен бал под наслов „Различни, но заедно”. Проявата се проведе под патронажа на кмета Стефан Радев и беше съпътствана от благотворителна изложба-базар.

В празника участваха 150 деца и младежи в неравностойно положение и техни придружители. Той беше организиран със съдействието на Младежкия дом и Инициативен комитет, в който влизат фондациите „Добротолюбие” и „Регионален център за икономическо развитие”, Обществен дарителски фонд, сдружение „Св. Георги победоносец”, Обществен съвет за подкрепа на донорството, фондация „Инициатива съпричастност”, Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос”, “Фондация за развитие на регион Сливен”.

В концертната програма участваха Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, Клуб по спортни танци „Сливен”, Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”, Детска вокална група при Основно училище „Братя Миладинови”.

В същото време беше експонирана благотворителна изложба-базар с произведения на децата и младежите. Средствата от закупените творби се разпределят разпределени между участниците в базара.

Photos

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5