Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА МЛАДИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ НА 12 ОУ „ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА”

08 януари 2016 12:07, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 8 години, брой четения: 2171
Клуб "Млади възрожденци"

За своите добри идеи, дела и постижения клуб „Млади възрожденци” на 12 ОУ „Елисавета Багряна” бе избран за Клуб на месец декември 2015 г. от председателя на Общобългарски комитет „Васил Левски” – г-н Васил Василев.

Многобройни и разнообразни са дейностите на клуб „Млади възрожденци” на 12 ОУ „Елисавета Багряна”.

Младите възрожденци от клуба отбелязват тържествено редица исторически годишнини. Организират и участват в конкурси за рисунка на различни теми. За деня на Народните будители съвместно с Ученическия съвет се проведе открито занятие на тема: „Народните будители – преди и сега” като се предложи един по-модерен и различен прочит на нашата история и представата за народните будители в миналото и настоящето. Под мотото „Подари усмивка” в навечерието на Коледа организираха благотворителна кампания като чрез ръчно изработени картички и подаръци, младите възрожденци дариха щастие и топлина на младежите от Защитено жилище в град Сливен.

На 21 февруари 2016 г., неделя, Общобългарски комитет „Васил Левски” организира в град София Втората национална среща на клубовете „Млади възрожденци”. На нея ще присъстват г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България, под чийто почетен патронаж е инициативата, представители на Народното събрание, министри, както и изтъкнати писатели, артисти, спортисти, бизнесмени и др.

Като награда за отличен клуб на месец декември 2015 г. на срещата са поканени всички членове на клуба и тяхната ръководителка г-жа Силвия Китанова.

Снимки

Клуб "Млади възрожденци"Клуб "Млади възрожденци"Клуб "Млади възрожденци"Клуб "Млади възрожденци"