Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започна новата учебна година във военно формирование 22220 - Сливен

11 януари 2016 12:53,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 865

С военни почести и водосвет за здраве днес тържествено бе открита новата учебна година във военно формирование 22220. Официални гости на мероприятието бяха кметът Стефан Радев, зам.-областният управител Камен Костов, офицери, сержанти и войници от Българската армия.

„Позволете ми от свое име и от името на община Сливен да ви поздравя с началото на новата учебна година. Пожелавам ви да сте здрави, успешно да преминете подготовката си и все повече да повишавате вашата боеспособност”, каза в словото си градоначалникът. Той поздрави военнослужещите за постигнатите досегашни успехи и им пожела в това трудно време да продължават да гарантират сигурността на нашата родина.

На откриването на учебната година във военно формирование 22220 – Сливен, неговият командир полк. Любомир Вачев направи равносметка на изминалата 2015 г. и я окачестви като успешна. Той очерта предстоящите задачи за 2016 г. и призова личния състав да мобилизира всички сили, знания, опит и воля в изпълнението им.

След края на тържествения ритуал, официалните гости на мероприятието се запознаха с оръжието и техниката на въоръжение във военно формирование 22220 – Сливен и разгледаха музейната експозиция в поделението.

Снимки