» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Временна организация на движение на МПС на участъци от бул. „Хаджи Димитър“ и бул.“Цар Симеон“

21 January 2016 14:09,
Emission of: Municipality Sliven 8 years ago, number of readings: 681

Временна организация на движение на монторни превозни средства във връзка със строително монтажните работи по водния цикъл на Сливен. Отворена е отсечката по бул. “Хаджи Димитър” между кръстовищата с ул. “Никола Карев” и ул. “Славянска”.

 

До 6 февруари се затваря отсечката по булевард “Хаджи Димитър”, в участъка между бул. “Генерал Гурко” и старото зъболечение.

 

До 2 февруари е затворена отсечката южно от „Дамарския мост“ по бул. „Цар Симеон“ до входа на административната сграда на ЕВН.

 

До 6 февруари се затваря отсечката по бул. „Хаджи Димитър“ в участъка между ул. „Генерал Гурко“ и “Старото зъболечение“.

 

От днес, 21 януари до 26 януари – се затваря отсечката по ул. „Лъдженска“ в участъка между ул. „Димитър Добрович“ и бул. „Цар Симеон“. Десният завой на кръстовището на бул. „Братя Миладинови“ и бул. „Цар Симеон“ може да се прави на светофара. Движението по бул. „Цар Симеон“ в участъка между Дамарски мост и бензиностанция Лукойл е ограничено в по една лента в двете посоки на движение.

 

От 28.01.2016 до 04.02.2016 г. се затваря бул. „Цар Освободител“ над кръстовището с ул. „Аксаков“

 

От 07.02.2016 г. до 24.02.2016 г. се затваря кръстовището на бул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Димитър Добрович“.

 

От 25.02.2016 до 30.03.2016 г. се затваря отсечката по бул.“Хаджи Димитър“ в участъка между ул. „Димитър Добрович“ и бул. „Братя Миладинови“.

 

Сроковете могат да подлежат на промяна след планирана видео инспекция на канализацията!