Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител беше сред официалните гости на учредяването на КРИБ-Сливен

24 февруари 2016 15:45,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 645
Снимка 1

На 24.02.2016 г. областният управител Татяна Петкова беше гост на официалното учредяване на Регионалната организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Сливен.

Заместник-председателят на Управителния съвет на конфедерацията Иван Бойков отправи приветствие към новоизбраното ръководство на регионалната структура. За неин председател беше избран Калоян Ганев - управител на фирма „Карио“ ООД.

В приветствието си областният управител пожела успех на новата структура. Г-жа Петкова каза, че се надява общите усилия на държавната и местна власт и бизнеса да доведат до по-усилено икономическо развитие на региона. От своя страна тя е отворена за всяка добра инициатива и съгласно компетенциите си ще оказва подкрепа на фирмите и техните обединения в областта. Прикани бизнесмените, участници в срещата, да подадат ръка на сливенските професионални гимназии и да осигурят повече възможности за стажове и практики на младите хора.

Основна цел на сливенската структура, обединяваща около 30 големи фирми от различни сектори на икономиката, е да подпомага местния бизнес за разрешаването на проблемите на местно и регионално ниво и ефективно да защитава неговите интереси в партньорство с местната и регионална власт.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4