Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен ще си партнира с новоучредената структура на КРИБ в града

24 февруари 2016 15:57,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 665

Заместник – кметовете Румен Иванов и Стоян Марков присъстваха днес на официалното учредяване на регионалната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Сливен. Регионалната структура на КРИБ в града ще обедини над 30 местни фирми от различни сектори на икономиката, като основната цел на структурата ще бъде да подпомага местния бизнес в партньорство с местната власт. За председател на новоучредената структура беше избран бизнесменът Калоян Ганев, а за негов заместник - Валя Колева.

 

Зам.– кметът Румен Иванов приветства новото начинание, което ще обедини усилията на бизнеса с тези на общинска администрация, за да се превърне Сливен в по-добър за живеене град, с по-висок стандарт и с повече разкрити работни места. „Имате подкрепата на местната власт за всяка инициатива и предложения, които ще помогнат за реализирането на общите ни цели и за привличането на инвестиции в региона”, каза още той.

 

По думите на зам.-кмета Стоян Марков, бизнессдружението може да има в лицето на общината един стабилен партньор за осигуряване на нормална бизнес среда, в която да се работи за постигането на добри резултати.

 

Сред гостите на събитието бяха още областният управител на Област Сливен Татяна Петкова, представители на сливенски фирми, на Дирекция „Бюро по труда” и др.