» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител беше сред официалните гости на учредяването на КРИБ-Сливен

24 February 2016 15:45,
Emission of: District Sliven 8 years ago, number of readings: 647
Снимка 1

На 24.02.2016 г. областният управител Татяна Петкова беше гост на официалното учредяване на Регионалната организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Сливен.

Заместник-председателят на Управителния съвет на конфедерацията Иван Бойков отправи приветствие към новоизбраното ръководство на регионалната структура. За неин председател беше избран Калоян Ганев - управител на фирма „Карио“ ООД.

В приветствието си областният управител пожела успех на новата структура. Г-жа Петкова каза, че се надява общите усилия на държавната и местна власт и бизнеса да доведат до по-усилено икономическо развитие на региона. От своя страна тя е отворена за всяка добра инициатива и съгласно компетенциите си ще оказва подкрепа на фирмите и техните обединения в областта. Прикани бизнесмените, участници в срещата, да подадат ръка на сливенските професионални гимназии и да осигурят повече възможности за стажове и практики на младите хора.

Основна цел на сливенската структура, обединяваща около 30 големи фирми от различни сектори на икономиката, е да подпомага местния бизнес за разрешаването на проблемите на местно и регионално ниво и ефективно да защитава неговите интереси в партньорство с местната и регионална власт.

Photos

Снимка 2Снимка 3Снимка 4