Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Търг за отдаване под наем на помещение в СБР-Котел за Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по ФРМ

26 февруари 2016 15:41,
Излъчване: СБР - Котел преди 8 години, брой четения: 2588

 

 

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ-КОТЕЛ ЕООД

 

 

З А П О В Е Д №РД-03-29/23.02.2016г.

 

На основание чл. 11, т. 10, т. 15 и чл. 17, ал.1, т.7 от ПРУПДТДДУК и чл.5 от ВПОНИ ,“Специализирана болница за рехабилитация – Котел “ – ЕООД , представлявана от Управителя Д-р ЦВЕТАН ГЕОРГИЕВ ВЛАХОВ, провежда търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, част от имот Частна Държавна Собственост, построен в поземлен имот, с идентификатор 39030.505.71 , с адрес гр. Котел , Област Сливен , ул. „Изворска№ 85 , за медицинско обслужване на гражданите от региона, както следва:

 

1.Самостоятелно помещение ,находящо се на стълбищна площадка в източно стълбище, представляващо лекарски кабинет с обща площ 21,00 кв.м

 

3. В обекта следва да се осъществява медицинско обслужване на живеещи и временно пребиваващи в региона по ред и начин, определени в действащата нормативна уредба за здравното осигуряване и включително и тази на НЗОК ,както и на пациенти на СБР-Котел ЕООД чрез Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по физикална и рехабилитационна медицина.

4. Вид на процедурата – търг с явно наддаване. Вид на заседанието – открито.

 

` 5. Срокът на договора за наем е както следва :

 

5.1. За отдаваното под наем помещение ще бъде подписан договор за 1 година, считано от датата на подписване на договора за наем, като след изтичане на този срок, договора се продължава с още 1 година, по взаимно съгласие на двете страни и при условие, че не са констатирани нарушения на договора от Наемателя, като условията са посочени в конкурсната документация. Начин на плащане: по банков път, ежемесечно до 10-то число на текущия месец или друг начин отразен надлежно в двустранно подписано споразумение

 

6. ДАТА на провеждане на търга 11.03.2016г.

 

7. НАЧАЛЕН ЧАС за провеждане на конкурсната процедура -10.00ч.

 

8. МЯСТО на провеждане на конкурсната процедури –заседателната зала на СБР-Котел ЕООД –гр.Котел ,ул.”Изворска”№85

 

9. НАЧАЛНАТА ТРЪЖНА ЦЕНА за наем е в размер на 2.50лв/кв.м с вкл.ДДС . Всяка следваща стъпка не може да бъде по-малка от 10% от обявената начална наемна цена.

 

10. За да се участва в конкурсната процедура е необходимо да се закупят конкурсни документи и се подава заявление за участие.

 

11. Оглед на обекта се извършва всеки ден от 8.00ч. до 12.00 часа в периода от 25.02.2016г. до 10.03.2016 г., след представяне на документ за закупена конкурсна документация и в присъствието на служител от дружеството.

 

12. Конкурсът ще се проведе от комисия , назначена със заповед на УПРАВИТЕЛЯ на дружеството.

 

12. Срокът за представяне на заявление за участие в конкурса и приложенията към него е до 12.00 часа на 10.03.2016г., които следва да се подадат лично или по пощата , с обратна разписка на адреса на дружеството.

 

13. Депозитът за участие в тръжната процедура е в размер на 20.00лв, който следва да се плати в касата на дружеството , до деня предхождащ конкурса.

Документ за платения депозит се прилага към документите по заявлението за участие в конкурсната процедура.

 

14. Ако за някои от помещенията не се яви кандидат или има подадено заявление, но не отговаря на изискванията ,определени в настоящата заповед , ще се проведе втори търг, при същите условия , на 18.03.2016г. от 10.00ч.

 

15. Цената на конкурсната документация е в размер на 50.00 лева, която се заплаща в касата на дружеството и се получава от длъжностното лице.

 

Допълнителна информация може да бъде получена в офиса на дружеството или на телефон за контакти 0889880211

 

РЕД ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЪРГА:

§ Търгът ще се проведе по реда на чл.15д и сл. от ПРУПДТДДУК. Когато на търга се яви само един кандидат от подалите заявление, търгът се отлага с два часа и ако след този срок не се яви друг от кандидатите, явилия се се определя за спечелил търга ПО ПРЕДЛОЖЕНАТА ОТ НЕГО ЦЕНА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-НИСКА ОТ НАЧАЛНАТА ТРЪЖНА ЦЕНА!

§Спазването на законовите положения при оформянето на документацията се определя от юриста по договор със СБР-Котел ЕООД

§Комисията проверява редовността на подадените документи,след което подрежда,оценява и класира ценовите предложения на допуснатите кандидати.Изготвя протокол за проведения търг.Протоколът се представя на управителя на болницата за утвърждаване на спечелилия кандидат с изрична заповед

§Условията на търга се оповестяват в един регионален ежедневник, най-малко 15 дни преди провеждането на конкурса.Извлечение от настоящата заповед да се постави на видно място в болницата, в тридневен срок от издаването й!

 

 

 

 

 

 

ТРЪЖНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, НЕОБХОДИМА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГА :

!!!Поставят се в запечатан плик с надпис конкурсна документация:

1.Заявление по образец

2.Удостоверение за актуално състояние, издадено от Търговския регистър

3.Декларация за липса на финансови задължения към СБР-Котел ЕООД

4.Удостоверение ,че кандидата не е обявен в ликвидация

5.Удостоверение ,че кандидата не е обявен и не се намира в открито производство по несъстоятелност

6.Декларация за приемане на клаузите по договора

7.Декларация за извършен оглед на обекта

8.Декларация за свързани лица по смисъла на §1.т1 от Допълнителните разпоредби на Закона з а предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси

9.Документ за внесен депозит за участие в търга

10.Документ за закупена тръжна документация

11.Списък на всички приложени документи,подписан от участника

12.Ценово предложение/задължително се поставя в запечатан непрозрачен плик с надпис”Предлагана цена”

ВНИМАНИЕ:Всички документи трябва да са с дата на издаване,предшестваща подаването им с предложението, не повече от 6 месеца или да са в срок на тяхната валидност,когато такава е записана в тях. Заверката за верноста на копието се извършва с подпис и печат на кандидата.

 

Не се допуска до търга кандидат,който:

- не представи някой от задължителните документи за участие в търга;

-е обявен или се намира в открито производство по несъстоятелност;

- е обявен или се намира в производство по ликвидация;

- има финансови задължения към СБР-Котел ЕООД;

- е свързано лице по смисъла на §1.т1 от допълнителните разпоредби на Закона з а предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси

 

*Всички документи трябва да са с дата на издаване,предшестваща подаването им с предложението не повече от 6 месеца или да са в срок на тяхната валидност,когато такава е записана в тях.Заверката за верноста на копието се извършва с подпис и печат на кандидата.

 

УПРАВИТЕЛ:/п/

/ д-р Цв. Влахов /