» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Мартин Манчев беше областен управител за един ден.

23 March 2010 08:35,
Emission of: District Sliven 14 years ago, number of readings: 1215
снимка

Днес 22.03.2010 г. Областна администрация - Сливен се включи в националната инициатива на фондация „Джуниър Ачийвмънт България” „Мениджър за един ден”, като предостави възможността на трима ученика да прекарат един работен ден в администрацията. Събитието се провежда под патронажа на министъра на финансите Симеон Дянков и дава възможност на ученици от цялата страна да съпреживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации.

Мартин Манчев от 11 „а” клас на 10 – то СОУ “Йордан Йовков” днес беше областен управител на област Сливен за един ден, негов заместник беше Кристина Петкова от 11 „а” клас на 10 – то СОУ “Йордан Йовков”, а Деница Колева – експерт за връзки с обществеността. Временната „смяна” на ръководството стана след като Областна администрация – Сливен се включи в националната инициатива на „Джуниър Ачийвмънт България” – „Мениджър за един ден”.

Работният ден на тримата започна в 9.00 ч. сутринта с традиционната оперативка на ръководството на администрацията, на която бяха обсъдени задачите за деня. Всеки от участниците в инициативата продължи работния си ден в кабинета на съответния си титуляр, чиято роля днес изпълняваше. Те от своя страна ги запознаха с работата в своето направление и с дейността си.

На раздяла зам. областният управител г-н Христо Карабекиров благодари на учениците за смелостта да заемат за един ден тази отговорност да бъдат управляващи. Пожела на учениците успех в по-нататъшната реализация, и връчи символични подаръци.

Photos

снимка