Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител вече е член на Ловно-рибарското дружество в Сливен

30 май 2016 11:50,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 653
Снимка 2

На 30.05.2016 г. областният управител Татяна Петкова стана пълноправен член на Ловно-рибарското дружество в Сливен. Членската й карта беше връчена от инж. Кольо Милев – председател на дружеството. Към картата Петкова получи и риболовен билет за 1 година.

Инж. Милев използва случая да съобщи, че на 12.06.2016 г. на езерото при с. Самуилово се организира риболовно състезание под надслов „Всички риболовци могат без дрога“. Ще бъдат връчени различни награди – за най-голяма риба, за най-малка такава, за отборен първенец и др., а уловът – след като бъде регистриран, ще бъде върнат обратно във водата. Областният управител е приела състезанието да се проведе под неин патронаж.

Татяна Петкова благодари за честта и каза, че ще се опита да се включи достойно в състезанието. Тя допълни, че от сърце подкрепя такива инициативи, за да се даде пример на младите хора, че чрез спорта, лова и риболова могат да се преодоляват трудностите в живота без да се посяга към наркотиците. Това е начин за пълноценно осмисляне на свободното време.

Ловно-рибарското дружество – Сливен е първото, в което Петкова членува като областен управител.

Снимки

Снимка 3