» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител вече е член на Ловно-рибарското дружество в Сливен

30 May 2016 11:50,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 658
Снимка 2

На 30.05.2016 г. областният управител Татяна Петкова стана пълноправен член на Ловно-рибарското дружество в Сливен. Членската й карта беше връчена от инж. Кольо Милев – председател на дружеството. Към картата Петкова получи и риболовен билет за 1 година.

Инж. Милев използва случая да съобщи, че на 12.06.2016 г. на езерото при с. Самуилово се организира риболовно състезание под надслов „Всички риболовци могат без дрога“. Ще бъдат връчени различни награди – за най-голяма риба, за най-малка такава, за отборен първенец и др., а уловът – след като бъде регистриран, ще бъде върнат обратно във водата. Областният управител е приела състезанието да се проведе под неин патронаж.

Татяна Петкова благодари за честта и каза, че ще се опита да се включи достойно в състезанието. Тя допълни, че от сърце подкрепя такива инициативи, за да се даде пример на младите хора, че чрез спорта, лова и риболова могат да се преодоляват трудностите в живота без да се посяга към наркотиците. Това е начин за пълноценно осмисляне на свободното време.

Ловно-рибарското дружество – Сливен е първото, в което Петкова членува като областен управител.

Photos

Снимка 3