Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител откри среща на един от големите телекомуникационни оператори със студенти от ИПФ

03 юни 2016 15:13,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 682
Снимка 1

На 03.06.2016 г. по инициатива на областния управител Татяна Петкова в Инженерно-педагогическия факултет в Сливен се проведе информационна среща на един от големите телекомуникационни оператори, насочена към студентите от факултета.

Петкова откри срещата като каза, че тя е част от съвместната инициатива на Областна администрация Сливен и ИПФ-Сливен за среща на място на големи фирми-работодатели със студенти с цел представяне на възможностите за бъдеща реализация на младите хора. Тя благодари на декана проф. д-р инж. Милко Йорданов и допълни, че задача на държавата е не само обучението на ученици и студенти, но и задържането им в страната или региона чрез подкрепа за бъдещата им реализация. „Трябва да се гордеем, че в Сливен има висше учебно заведение. Следва да работим така, че обучените млади хора да остават в областта, намирайки добро поле за изява на придобитите знания и умения“, каза тя.

Висши служители по човешки ресурси от компанията представиха пред студентите как се кандидатства при тях, какви работни места предлагат, какви възможности за растеж има, какви са социалните придобивки, но и какви са техните изисквания към служителите.

Снимки

Снимка 2