» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Грамоти за училища от община Сливен

23 June 2016 14:44,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 772
Грамоти за училища от община Сливен

Председателят на Общински съвет по наркотични вещества и заместник-кмет по хуманитарни дейности в община Сливен Пепа Чиликова връчи грамоти за най-организирана и целенасочена превантивна дейност през 2015г., както и за активно участие в инициaтиви по време на кампанията "Дни на здравето", утвърждаващи модели за здравословен начин на живот. Отличие получиха Професионална гимназия по икономика "Проф. д-р Димитър Табаков", ОУ "Юрий Гагарин" - Сливен, Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм "Неделчо Неделчев", ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - село Камен и ОУ "Паисий Хилендарски" - село Тополчане. Награждаването се състоя по време на второто заседание на Общинския съвет по наркотични вещества, на което членовете бяха запознати с основни аспекти от 21-ия Европейски доклад на Центъра за мониторинг на наркотици и наркозависимости към ЕС. Беше изнесена и презентация на тема "Оценка на информираност, нагласи и поведение, свързани с употреба на наркотични вещества".

В началото на заседанието Пепа Чиликова отбеляза, че работата на Общинския съвет за наркотични вещества е от изключително значение. "Това е един основен проблем и се надявам, че ще продължим всички заедно да се борим в тази насока с общи усилия", каза още тя.

23.06.2016г.

Photos

Грамоти за училища от община СливенГрамоти за училища от община СливенГрамоти за училища от община СливенГрамоти за училища от община Сливен