Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен

29 юни 2016 14:46,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 631
Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен

Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен на 30 юни. Визитата е в рамките на организираната от Националното сдружение на общините в Република България 9-та среща на побратимените градове от България и Русия. Тази година превърналото се вече в традиция събитие се провежда в Община Добрич - официален домакин за нашата страна и е под надслов ”Устойчиви, безопасни и жизнени градове – рационални и грижовни общини”.

В делегацията са Александрович Глазев, заместник-кмет, ръководител на апарата на администрацията, и Николай Николаевич Волков, заместник - началник на отдел за административни и външни връзки на управлението в работата с административните органи и гражданското общество.

Освен, че ще се запознаят с културно-исторически забележителности на Сливен, гостите ще имат официални срещи от 14 часа с кмета Стефан Радев и ръководството на общината и с председателя на Общинския съвет Димитър Митев от 13 часа, на които ще се обсъжда развитието на побратимените взаимоотношения между двата града.