» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен

29 June 2016 14:46,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 640
Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен

Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен на 30 юни. Визитата е в рамките на организираната от Националното сдружение на общините в Република България 9-та среща на побратимените градове от България и Русия. Тази година превърналото се вече в традиция събитие се провежда в Община Добрич - официален домакин за нашата страна и е под надслов ”Устойчиви, безопасни и жизнени градове – рационални и грижовни общини”.

В делегацията са Александрович Глазев, заместник-кмет, ръководител на апарата на администрацията, и Николай Николаевич Волков, заместник - началник на отдел за административни и външни връзки на управлението в работата с административните органи и гражданското общество.

Освен, че ще се запознаят с културно-исторически забележителности на Сливен, гостите ще имат официални срещи от 14 часа с кмета Стефан Радев и ръководството на общината и с председателя на Общинския съвет Димитър Митев от 13 часа, на които ще се обсъжда развитието на побратимените взаимоотношения между двата града.