» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство

07 July 2016 16:40,
Emission of: Municipality Sliven 8 years ago, number of readings: 715
Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство

Над 70 души се срещнаха с кмета Стефан Радев, неговите заместници и със секретаря на община Сливен по време на приемния им ден. Към ръководството на общината бяха отправени въпроси, свързани с пътната инфраструктура, незаконно строителство, с картотекиране за настаняване под наем в общинско жилище, с критериите за отпускане на стипендии за даровити деца и др. Граждани потърсиха съдействие за справяне с безработицата, ползване услугите на социални заведения, закупуване на устройство за достъп за хора с увреждания и др. Кметът и неговият екип изразиха готовност да съдействат за решаване на проблемите, ако нормативната уредба го позволява. Някои от случаите ще бъдат допълнително проверени и гражданите ще бъде уведомени за резултатите от проверката.

Приемният ден на кмета, неговите заместници и секретаря на общината се провежда всеки първи четвъртък на месеца след предварително записване.

07.07.2016г.

Photos

Над 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководствоНад 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководствоНад 70 души посетиха приемния ден на общинското ръководство