» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител откри бизнес обучение за МСП

14 July 2016 13:14,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 684
Снимка 1

На 14.07.2016 г. областният управител Татяна Петкова и заместник областният управител Камен Костов присъстваха на бизнес обучение за малки и средни предприятия по маркетинг и киберсигурност. То се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия /ИАНМСП/. В обучението участва и заместник-кметът на община Сливен Стоян Марков, както и местни бизнесмени.

„За мен е чест на открия третото за тази година обучение на ИАНМСП в Сливен, насочено към малките и средни предприятия в областта. Темите са изключително актуални във време, когато държавната власт полага усилия за насърчаване на бизнеса на местно ниво. Целта е подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса и прилагането на активни мерки за насърчаване на предприемачеството. Обучения като днешното са изключително важни, защото именно малките и средни предприятия са гръбнакът на местната икономика,“ каза при откриване на форума Петкова.

Тодор Илиев – регионален представител на ИАНМПС – Бургас представи накратко целите на настоящото обучение., а експерти от агенцията презентираха теми, свързани с успешния маркетинг на международни панаири и изложби, заплахите и последствията за бизнеса от хакерските атаки и как компаниите да се предпазват от тях. Бяха представени и способите на дигиталния маркетинг в намирането на нови бизнес възможности и поведението на потребителите в онлайн пространството. Темите са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях.

Photos

Снимка 2