» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Състезателите от "Узана" - Габрово спечелиха купа "Сливен" в Националното състезание по ориентиране

21 August 2016 17:24,
Emission of: Municipality Sliven 7 years ago, number of readings: 620
"Sliven 3 O days"

Председателят на Общински съвет - Сливен Димитър Митев награди победителите в тридневното състезание по ориентиране "Sliven 3 O days", което се проведе в местността Карандила край Сливен.

"Изключително съм щастлив, че Сливен за пореден път е домакин на Националното състезание по ориентиране. В лицето на Общината и Общински съвет - Сливен имате приятел и съмишленик. Поздравявам организаторите и всички участници, като им пожелавам високи спортни постижения", заяви Димитър Митев при връчване на наградите.

Купа "Сливен" бе спечелена от отбора на Клуб по спортно ориентиране (КСО) "Узана" - Габрово, на второ място се наредиха състезателите на КСО "Вариант 5" - Търговище, а третото място заеха участниците от КСО "Валди" - София.

С минута мълчание беше почетена паметта на Благой Стефанов - състезател по ориентиране от клуб "Бачо Киро"-Дряново, който е починал днес в родния си град. Клубът по ориентиране "Сините камъни"-Сливен, който снощи спечели купа "Дилян Ибришимов", предаде своето отличие на клуб "Бачо Киро" в памет на своя приятел.

Състезанието по ориентиране "Sliven 3 O days" се организира от Спортен клуб по ориентиране "Сини камъни", със съдействието на Община Сливен и Туристическо дружество "Сините камъни". Надпреварата се проведе от 19 до 21 август в района на Природен парк "Сините камъни", местност "Слънчева поляна".

21.08.2016г.

Photos

"Sliven 3 O days""Sliven 3 O days""Sliven 3 O days""Sliven 3 O days""Sliven 3 O days""Sliven 3 O days""Sliven 3 O days"