» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител Христина Чолакова уважи с присъствието тържествата по случай професионалния празник на МВР – 5 юли.

04 July 2008 09:00,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1064
111

Проявите започнаха днес от 10,30 часа с ритуал за поднасяне на венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър в Сливен. След това в залата на Драматичен театър „Стефан Киров" се състоя тържественото събрание, на което бяха раздадени награди на отличили се полицейски служители. Директорът на Областна дирекция „Полиция" комисар Чавдар Божурски и началникът на Районно полицейско управление – Сливен гл. инспектор Неделчо Неделчев бяха наградени от министъра на вътрешните работи с почетен знак на МВР – трета степен. Раздадени бяха и награди от Главния секретар на МВР, от директора на Национална служба „Полиция", както и от ръководствата на ОД „Полиция" и РПУ-Сливен.

На тържественото събрание беше прочетен поздравителният адрес на г-жа Чолакова до всички служители от Областна дирекция „Полиция" – Сливен. В него се казва: „Убедена съм, че всички вие сте хора с богат професионален опит, морал и самоотверженост. Качества, които гарантират една успешна работа в името на сигурността и спокойствието на всички граждани! Пожелавам ви да работите още по-усърдно за увеличаване на общественото доверие към полицията и все така успешно с чувство на отговорност и себеотдаване да доказвате с делата си, че сте достойни защитници на законността и реда."

Photos

222