Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общинската комисия по безопасност на движението прие проекта за „Синя зона“ на Сливен

09 септември 2016 16:58,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 735
Заседание

Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата разгледа и прие проекта за въвеждане на „Синя зона“ в град Сливен. На свое заседание днес членовете на комисията взеха решение проектът да бъде внесен за гласуване в Общинския съвет, като паралелно се разгледат и съгласуват изготвените планове за организация на движението.

Комисията взе решение още за временна забрана на движението по пътя Гавраилово-Сливен заради влошеното му състояние и възникнала опасност за безопасността на движението. Пътят не е поддържан системно, има нарушение на настилката и обрасла растителност, която възпрепятства видимостта. На места има опасност от пропадания, сочи заключение на експертно обследване и оценка.

На заседанието бяха разгледани молби за обезопасяване на пътни и пешеходни отсечки и предложения за поставяне на технически неравности или видеонаблюдение.

Председател на Комисията по транспорт е зам.-кметът Румен Иванов. В нея участват експерти от общината и представители на КАТ, РУ на МВР, ДАИ, „Пътнически превози“, „Общинска охрана и СОТ“ и директор устройство територия , общо 18 члена.

 

09.09.2016г.

Снимки

комисия