Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравление от областния управител Татяна Петкова за първия учебен ден

14 септември 2016 17:30,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 548
Снимка 1

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Изключително ми е приятно да Ви поздравя с откриването на новата учебна 2016-2017 година.

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

Безспорно най-развълнувани сте Вие, които за първи път през тази година прекрачвате прага на училището. Пожелавам Ви незабравими дни, успешно обучение и вяра във Вашите първи учители, които ще Ви поведат на пътешествие към познанието и завинаги ще останат в сърцата Ви!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Вие изкачвате следващото стъпало в развитието си. Пожелавам Ви неуморност и постоянство в науките, воля и упоритост за преодоляване на трудностите, стремеж към нови знания. Годините, прекарани в училище, са здравата основа, върху която ще градите своя път нагоре.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ МОИ КОЛЕГИ,

Обръщам се към Вас с цялото уважение към професията на учителя. Вие сте призваните да съхраните ентусиазма, вечния стремеж към знанието и да го допълните със своите мъдрост и опит. Вие сте тези, които ежедневно се справяте с предизвикателствата в името на една по-висша цел – духовното израстване и ограмотяването на нашите деца - бъдещето на България. Водете ги, напътствайте ги в правилната посока и не позволявайте да падат духом!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Подкрепяйте своите деца в нелекия им път, вдъхвайте им увереност и убеждението, че знанието е най-висша ценност! Бъдете с тях и в тежките, и в радостните моменти, съпътствайте ги по пътя на израстването им като знаещи, мислещи и можещи хора!

На всички желая здраве, сили, кураж и успешна нова учебна година!

НА ДОБЪР ЧАС!

ТАТЯНА ПЕТКОВА

Областен управител