» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Поздравление от областния управител Татяна Петкова за първия учебен ден

14 September 2016 17:30,
Emission of: District Sliven 7 years ago, number of readings: 579
Снимка 1

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Изключително ми е приятно да Ви поздравя с откриването на новата учебна 2016-2017 година.

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

Безспорно най-развълнувани сте Вие, които за първи път през тази година прекрачвате прага на училището. Пожелавам Ви незабравими дни, успешно обучение и вяра във Вашите първи учители, които ще Ви поведат на пътешествие към познанието и завинаги ще останат в сърцата Ви!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Вие изкачвате следващото стъпало в развитието си. Пожелавам Ви неуморност и постоянство в науките, воля и упоритост за преодоляване на трудностите, стремеж към нови знания. Годините, прекарани в училище, са здравата основа, върху която ще градите своя път нагоре.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ МОИ КОЛЕГИ,

Обръщам се към Вас с цялото уважение към професията на учителя. Вие сте призваните да съхраните ентусиазма, вечния стремеж към знанието и да го допълните със своите мъдрост и опит. Вие сте тези, които ежедневно се справяте с предизвикателствата в името на една по-висша цел – духовното израстване и ограмотяването на нашите деца - бъдещето на България. Водете ги, напътствайте ги в правилната посока и не позволявайте да падат духом!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Подкрепяйте своите деца в нелекия им път, вдъхвайте им увереност и убеждението, че знанието е най-висша ценност! Бъдете с тях и в тежките, и в радостните моменти, съпътствайте ги по пътя на израстването им като знаещи, мислещи и можещи хора!

На всички желая здраве, сили, кураж и успешна нова учебна година!

НА ДОБЪР ЧАС!

ТАТЯНА ПЕТКОВА

Областен управител