Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пепа Чиликова към ученици: Знанието е Вашата сила!

03 октомври 2016 16:03,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 650
Пепа Чиликова към ученици: Знанието е Вашата сила!

Заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова прие в кабинета си ученици от ПГЕЕ „Мария Кюри” – Сливен. В качеството си и на председател на Общински съвет по наркотични вещества тя приветства възпитаниците на сливенската гимназия и им пожела успешна нова учебна 2016/2017 година.

„Благодаря Ви за това, че винаги откликвате на нашите инициативи, свързани с превантивната дейност на Общински съвет за наркотични вещества. Знанието е Вашата сила. Продължавайте да търсите знанието и да сте неуморни в това, защото колкото знаете и можете, толкова ставате по-силни. Не забравяйте, че животът е прекрасен и трябва да го живеете с отговорност към своето здраве и към здравето на Вашите приятели”, каза Пепа Чиликова. Тя призова учениците да не забравят, че изборът, който биха направили, за да избегнат всички рискови фактори, би направил живота им по-добър. „И ако можете да помогнете на Ваш съученик или приятел, ще Ви помоля никога да не пропускате тази възможност, защото понякога това е най-важното и най-важният момент, който ще им помогне за едно по-светло бъдеще, а не да попадат там, където не трябва”, посочи Чиликова.

Заместник-кметът връчи на учениците книжка, в която е отправено послание за успешна учебна година, да събират знания и мъдрост, да избират добри приятели и смислени занимания. Акцентът в нея е съветът да живеят здравословно – без алкохол, без цигари и без наркотици.

Събитието се организира от Общински съвет по наркотични вещества - Сливен и Превантивно-информационен център. На него присъстваха Таня Павлова, секретар на Общински съвет по наркотични вещества и Ваня Йовчева, преподавател в ПГЕЕ "Мария Кюри".

03.10.2016 г.